Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Medewerkers

Ilse Grootjans-Geerts

Ilse Grootjans-Geerts
Huisarts

grootjans@hoed-vogelplein.nl

Huisarts sinds 1992 in Amersfoort en huisartsopleider sinds 2000 ( aan AMC te Amsterdam). Kaderarts palliatieve-zorg. Werkte als tropenarts in Zuid Amerika voor ik me vestigde in Amersfoort; spreek dan ook spaans. Speciale interesse; onderwijs (huisartsenopleiding), palliatieve zorg, vitamine D en tropische ziekten In 2014/2015 ben ik bezig me te  bekwamen in de oogheelkunde via een studie aan het UMC/Radboud te Nijmegen en beschik over een spleetlamp.

Meer over vitamine D: http://www.meandermedischcentrum.nl/vitamine-d?steID=1&catID=3088

Prive: reizen en lange afstandswandelingen. http://www.sultanstrail.nl/

Coen van der Molen

Coen van der Molen
Huisarts

molen@hoed-vogelplein.nl

Huisarts sinds 1993 in Amersfoort. Doet  keuringen, organiseert nascholingen en heeft zitting in de medische tuchtraad.

Peter Rijsman

Peter Rijsman
Huisarts

rijsman@hoed-vogelplein.nl

Dokter Rijsman zal vanaf november 2014 niet meer fulltime aanwezig zijn in de praktijk. Dit wegens het aanvaarden  bestuurlijke werkzaamheden in de regio betreffende huisartsen-zorg.

Mw. Drs Knottnerus zal vanaf november 2014 voor 2 dagen per week werkzaam in de praktijk van dokter Rijsman.

Esther Huizer

Esther Huizer
Huisarts in opleiding Dr. Grootjans

Esther Huizer is in maart 2015 gestart met het laatste jaar van de huisartsopleiding. Zij is verbonden aan de Universiteit van Amsterdam (AMC)

Mijke van Gijn

Mijke van Gijn
Huisarts in opleiding Dr. Rijsman

Mijke van Gijn is in juni 2015 gestart met het laatste jaar van de huisartsopleiding. Zij is verbonden aan de Universiteit van Utrecht (UMC)

Liesbeth Verboom

Liesbeth Verboom
Waarnemend huisarts voor Dr. vd Molen

Dokter Verboom is al enkele jaren met veel plezier werkzaam op de donderdagen in de praktijk van dokter van der Molen. Veel patienten zullen haar daarvan inmiddels wel kennen. In verband met extra werkzaamheden voor het Medisch tuchtcollege door dokter van der Molen zal zij vanaf november 2014 voorlopig ook op de dinsdagen in de praktijk werkzaam zijn.
Natuurlijk kunt u bij het maken van een afspraak uw voorkeur aangeven voor de arts die u wenst te spreken. Hou daarbij echter wel rekening met het feit dat u uw wachttijd soms aanzienlijk kunt bekorten door gebruik te maken van de spreekuurcapaciteit die beschikbaar is op het moment dat u uw afspraak maakt.

Lieke Stek

Lieke Stek
Waarnemend huisarts voor Dr. Grootjans en Dr. Rijsdijk

Dokter Stek heeft haar huisartsenopleiding voltooid op huisartsenpraktijk Vogelplein en we zijn blij dat ze op het Vogelplein blijft werken:maandag en dinsdag voor Dokter Grootjans en op woensdag voor dokter Rijsdijk.

Marianka  Knottnerus

Marianka Knottnerus
Waarnemend huisarts voor dokter Rijsman

Dokter Rijsman zal vanaf november 2014 niet meer fulltime aanwezig zijn in de praktijk. Dit wegens het aanvaarden  bestuurlijke werkzaamheden in de regio betreffende huisartsen-zorg. Mw. M. Knottnerus zal vanaf november 2014 voor  2 dagen per week werkzaam in de praktijk van dokter Rijsman. Zij is in onze praktijk geen onbekende! Zij heeft in 2008  haar laatste deel van haar huisartsopleiding bij dokter Grootjans-Geerts  voltooid. Daarna is ze tot 2011 waarnemend huisarts geweest in onze huisartsenpraktijk voor dokter Grootjans-Geerts en dokter Rijsdijk.

Tessa van de Steeg

Tessa van de Steeg
Assistente

assistentes@hoed-vogelplein.nl

Marjan Verweij

Marjan Verweij
POH-GGZ

Marjan Verwey is een zogenaamde SPV'er (Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige). Zij ondersteunt de huisarts bij het onderzoeken van uw psychische klachten en de mogelijke oorzaken.
Ook kan de SPV vaststellen welke zorg het beste aansluit op uw situatie. De SPV adviseert de huisarts dan over een eventuele behandeling of begeleidt u zelf in de vorm van een aantal ondersteunde gesprekken. In sommige gevallen adviseert de SPV u en uw huisarts om door te verwijzen, bijvoorbeeld naar een maatschappelijk werker of naar een psycholoog of psychiater. De SPV rapporteert aan uw huisarts,
de huisarts blijft verantwoordelijk voor uw behandeling. Uiteraard worden uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Harry Berens

Harry Berens
POH-GGZ

Dhr Berens is een zogenaamde SPV'er (Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige). Hij ondersteunt de huisarts bij het onderzoeken van uw psychische klachten en de mogelijke oorzaken.
Ook kan hij vaststellen welke zorg het beste aansluit op uw situatie. Hij adviseert de huisarts dan over een eventuele behandeling of begeleidt u zelf in de vorm van een aantal ondersteunde gesprekken. In sommige gevallen adviseert hij u en uw huisarts om door te verwijzen, bijvoorbeeld naar een maatschappelijk werker of naar een psycholoog of psychiater. Hij rapporteert aan uw huisarts, de huisarts blijft verantwoordelijk voor uw behandeling. Uiteraard worden uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Margot de Vor-Kuiper

Margot de Vor-Kuiper
POH-Somatiek

poh@hoed-vogelplein.nl

Zij ondersteunen de huisarts bij de zorg voor patiënten met diabetes, astma/COPD, hart en vaat ziekten, stoppen met roken en ouderenzorg.

Inge van den Bosch

Inge van den Bosch
POH-Somatiek

poh@hoed-vogelplein.nl

Zij ondersteunen de huisarts bij de zorg voor patiënten met diabetes, astma/COPD, hart en vaat ziekten, stoppen met roken en ouderenzorg.