Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Medewerkers

Ilse Grootjans-Geerts

Ilse Grootjans-Geerts
Huisarts

grootjans@hoed-vogelplein.nl

Huisarts sinds 1992 in Amersfoort en huisartsopleider sinds 2000 ( aan AMC te Amsterdam).             Kaderarts palliatieve-zorg. Als tropenarts 8 jaar in Zuid Amerika gewerkt. Spreekt  spaans . Speciale interesse; onderwijs (huisartsenopleiding), palliatieve zorg,vitamine D en tropische ziekten.

Na 25 jaar huisarts te zijn geweest in Amersfoort ,verhuis ik 1 jan 2017 naar Drenthe en zal daar tot mijn pensioen nog even werkzaam blijven. Dokter Stek , die al jarenlang in deze praktijk werkt , zal mijn praktijk overnemen. Vanaf november werk ik 2 dagen in de week , nl woensdag en donderdag.

Op 29 december hoop ik van u persoonlijk afscheid te nemen in de BRON, de kerk naast onze praktijk. 

Coen van der Molen

Coen van der Molen
Huisarts

molen@hoed-vogelplein.nl

Huisarts sinds 1993 in Amersfoort. Doet  keuringen, organiseert nascholingen en heeft zitting in de medische tuchtraad.

Bas Rijsdijk

Bas Rijsdijk
Huisarts

rijsdijk@hoed-vogelplein.nl

Met veel plezier werk ik nu al weer 10 jaar in de praktijk. Vier dagen in de week ben ik op de praktijk en op de woensdag ben ik thuis voor mijn 2 dochters. Ik ben een alround huisarts en probeer met deskundigheid en met behulp van open communicatie patienten te helpen. 

Tevens ben ik verbonden aan de huisartsenpost en het hostel Hirundo voor dak en thuislozen.

http://cwzwmiddennederland.legerdesheils.nl/hostel-hirundo-amersfoort

Peter Rijsman

Peter Rijsman
Huisarts

rijsman@hoed-vogelplein.nl

Dokter Rijsman zal vanaf november 2014 niet meer fulltime aanwezig zijn in de praktijk. Dit wegens het aanvaarden  bestuurlijke werkzaamheden in de regio betreffende huisartsen-zorg.

Mw. Drs Knottnerus zal vanaf november 2014 voor 2 dagen per week werkzaam in de praktijk van dokter Rijsman.

Esther Huizer

Esther Huizer
Huisarts in opleiding Dr. Grootjans

Esther Huizer is in maart 2015 gestart met het laatste jaar van de huisartsopleiding. Zij is verbonden aan de Universiteit van Amsterdam (AMC). Tot 1 augustus was zij afwezig ivm zwangerschapsverlof en per 5 okt. van dit jaar mag zij zich nu na een opleiding van 3 jaar huisarts noemen.

Kabir Debipersad

Kabir Debipersad
Huisarts in opleiding Dr. Rijsman

Kabir Debipersad is in juni juni 2016 gestart met het laatste jaar van de huisartsopleiding. Hij is verbonden aan de Universiteit van Utrecht (UMC)

Liesbeth Verboom

Liesbeth Verboom
Waarnemend huisarts voor Dr. vd Molen

Dokter Verboom is al enkele jaren met veel plezier werkzaam op de donderdagen in de praktijk van dokter van der Molen. Veel patienten zullen haar daarvan inmiddels wel kennen. In verband met extra werkzaamheden voor het Medisch tuchtcollege door dokter van der Molen zal zij vanaf november 2014 voorlopig ook op de dinsdagen in de praktijk werkzaam zijn.
Natuurlijk kunt u bij het maken van een afspraak uw voorkeur aangeven voor de arts die u wenst te spreken. Hou daarbij echter wel rekening met het feit dat u uw wachttijd soms aanzienlijk kunt bekorten door gebruik te maken van de spreekuurcapaciteit die beschikbaar is op het moment dat u uw afspraak maakt.

Lieke Stek

Lieke Stek
Waarnemend huisarts voor Dr. Grootjans en Dr. Rijsdijk

Dokter Stek heeft haar huisartsenopleiding voltooid op huisartsenpraktijk Vogelplein in 2014 bij dokter Grootjans Geerts. Zij werkt vanaf 2016 op maandag, dinsdag  voor Dokter Grootjans en op woensdag in de praktijk van dokter Rijsdijk.Per 1 januari 2017 zal zij de praktyk van dokter Grootjans overnemen

Marianka  Knottnerus

Marianka Knottnerus
Waarnemend huisarts voor dokter Rijsman

Dokter Rijsman zal vanaf november 2014 niet meer fulltime aanwezig zijn in de praktijk. Dit wegens het aanvaarden  bestuurlijke werkzaamheden in de regio betreffende huisartsen-zorg. Mw. M. Knottnerus zal vanaf november 2014 voor  2 dagen per week werkzaam in de praktijk van dokter Rijsman. Zij is in onze praktijk geen onbekende! Zij heeft in 2008  haar laatste deel van haar huisartsopleiding bij dokter Grootjans-Geerts  voltooid. Daarna is ze tot 2011 waarnemend huisarts geweest in onze huisartsenpraktijk voor dokter Grootjans-Geerts en dokter Rijsdijk.

Marjan Verweij

Marjan Verweij
POH-GGZ

Marjan Verwey is een zogenaamde SPV'er (Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige). Zij ondersteunt de huisarts bij het onderzoeken van uw psychische klachten en de mogelijke oorzaken.
Ook kan de SPV vaststellen welke zorg het beste aansluit op uw situatie. De SPV adviseert de huisarts dan over een eventuele behandeling of begeleidt u zelf in de vorm van een aantal ondersteunde gesprekken. In sommige gevallen adviseert de SPV u en uw huisarts om door te verwijzen, bijvoorbeeld naar een maatschappelijk werker of naar een psycholoog of psychiater. De SPV rapporteert aan uw huisarts,
de huisarts blijft verantwoordelijk voor uw behandeling. Uiteraard worden uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Harry Berens

Harry Berens
POH-GGZ

Dhr Berens is een zogenaamde SPV'er (Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige). Hij ondersteunt de huisarts bij het onderzoeken van uw psychische klachten en de mogelijke oorzaken.
Ook kan hij vaststellen welke zorg het beste aansluit op uw situatie. Hij adviseert de huisarts dan over een eventuele behandeling of begeleidt u zelf in de vorm van een aantal ondersteunde gesprekken. In sommige gevallen adviseert hij u en uw huisarts om door te verwijzen, bijvoorbeeld naar een maatschappelijk werker of naar een psycholoog of psychiater. Hij rapporteert aan uw huisarts, de huisarts blijft verantwoordelijk voor uw behandeling. Uiteraard worden uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Margot de Vor-Kuiper

Margot de Vor-Kuiper
POH-Somatiek

poh@hoed-vogelplein.nl

Zij ondersteunt de huisarts bij de zorg voor patiënten met diabetes, astma/COPD, hart en vaat ziekten, stoppen met roken en ouderenzorg.

Margot heeft de portefeuille "personeel" in het management team

Inge van den Bosch

Inge van den Bosch
POH-Somatiek

poh@hoed-vogelplein.nl

Zij ondersteunt de huisarts  bij de zorg voor patiënten met diabetes, astma/COPD, hart en vaat ziekten, stoppen met roken en ouderenzorg.

Inge is onze diabetes mellitus specialist.